Medtech Innovation’s privatlivspolitik

Opdateret: 4. juli 2018

Persondatapolitik for MedTech Innovation

Ved brug af netværkets hjemmeside www.medtech-innovation.dk og de tilhørende tjenester: tilmelding til henholdsvis vores nyhedsbrev; deltagelse i arrangementer eller deltagelse i innovationsprojekter, accepterer du nedenstående vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

MedTech Innovation indsamler persondata for at kunne drive innovationsnetværket aktiviteter og for at servicere deltagerne med netværkets aktiviteter.

Nyhedsbreve

Når du tilmelder nyhedsbrevet, afgiver du e-mailadresse og navn.

Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig samt invitere dig til netværkets aktiviteter som vi ikke har haft mulighed for at annoncere i de månedlige nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”unsubscribe” link, der medfølger hvert nyhedsbrev.

Deltagelse i arrangementer og innovationsprojekter:

Vi indsamler data som navn, virksomhed/organisation, cvr-nr., e-mailadresser.

Vi anvender oplysninger om deltagelse i arrangementer til at planlægge arrangementerne, følge op med præsentationsmateriale samt udarbejde spørgeskemaundersøgelser. Derudover anvender vi oplysningerne i forbindelse med rapportering til bevillingsgiver (halvårsrapporter, performanceregnskab og slutrapportering). I den forbindelse anvender vi enten anonymiserede data eller kun data som virksomhedsnavn og cvr-nr. Har vi behov for at videregive yderligere kontaktoplysninger indhenter vi din tilladelse først.

E-mail og øvrig kontakt

Vi opbevarer og anvender dine kontaktoplysninger for at kunne varetage den fortsatte dialog med netværket og for fortsat at kunne servicere dig.

 

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Nyhedsbrev:

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os.

Deltagelse i arrangementer og innovationsprojekter:

Dine personoplysninger opbevares indtil netværket er færdig med at rapportere til bevillingsgiver: Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte (Uddannelses- og Forskningsministeriet)

Videregivelse og overførsel af oplysninger til tredje part

Nyhedsbreve:

Vi anvender MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve.

Deltagelse i arrangementer:

Vi anvender Conference Manager som tilmeldingsmodul til arrangementer på DTU og hos nogle af partnerne i MedTech Innovation.

Hjemmesiden www.medtech-innovation.dk:

Vi anvender WordPress og hjemmesiden er hosted gennem Apide Aps.

Sekretariatet deler kontaktoplysninger til brug for planlægning af netværkets arrangementer samt andre serviceydelser. Sekretariatet består af DTU, MTIC og LSI. Læs mere på vores hjemmeside https://www.medtech-innovation.dk/om-os/

Sekretariatet anvender Google Docs samt Dropbox og mail til at dele oplysninger.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, samt ret til at få slettet dine oplysninger. Sletning af oplysninger afgivet i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet vil ske ved at afmelde dig nyhedsbrevet. Vedrørende øvrige oplysninger kontakt Persondata-administrator: Netværksleder, Annette Rye Larsen på mail anryl@dtu.dk

Kontakt

Spørgsmål kan rettes til

MedTech Innovation, Innovationsnetværket for medicoteknik
Persondata-administrator: Netværksleder, Annette Rye Larsen

Afdelingen for Innovation og sektorudvikling, DTU
Anker Engelundsvej, Bygning 101

2800 Kgs Lyngby

Mail: anryl@dtu.dk

Telefon: 51251016